Oldalak

2012. február 28., kedd

ZTE Era

Az olcsóbb telefonjairól ismert ZTE már bemutatta a kétmagos gépét, és mi azt hittük hogy az lesz a legkomolyabb gépük. Tévedtünk. A ZTE Era felveszi a kesztyűt a 4magos gépek ellen, ám remélhetőleg nem csak a specifikációkkal, hanem az árral is fognak támadni. Valljuk be elég hiteltelen lenne egy 130+ ezres ZTE a boltok pocain. Fiatal gyártóról van szó, amely ugyan jön felfelé folyamatosan, de az emberek nagyrészének még ismeretlen a márka, vagy a Blade-el azonosítják ami ugyan olcsó volt, de felhasználóélménye lent volt a nagyokhoz képest.
Specifikációk terén nagyon jól áll a készülék: Tegra 3 1,3GHz-en, 4.3" qHD kijelző, 8 megapixeles kamera, mindössze 7,8mm-be zsúfolva. Ezt már nevem. Egy 80 ezres árral Best Buy kategória. Sok hasonló gép lesz a piacon a második negyedévtől, de azok mind jóval 100 ezer felett lesznek.
Érdekes ez a feloldózár
Persze valamit valamiért alapon a szoftver nem lesz egy Sense kategória, de attól gördülékenyen fog futni minden alkalmazás, és a ROM mestereknek pont emiatt lehet tökéletes választás. Ha meg nagy lesz az XDA támogatottsága, akkor egyértelműen sikersorozat lehet.
A külsőről még annyit érdemes megjegyezni hogy HTC szagú. A hátlap Unibody kialakítása abszolút a Koreai cég telefonjaira jellemző.
Másik érdekesség, a vezérlőgombok sokasága. Az Android 4.0-tól elegendő 3 gomb. Egy home, egy "panel", és egy vissza gomb. Látszik hogy ezt a Zte-t még a 4.0 megjelenése előtt tervezhették, és pont az ehhez hasonló apróságok árát kell (nem)megfizetni. Mindenesetre én drukkolok neki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése