Oldalak

2012. február 20., hétfő

Sony Xperia U

Rég volt már hír a Sony mobilos szekciójáról. A CES óta nem igen lehetett hallani semmi újdonságot, de most érkezett néhány kiszivárgott kép az új jövevényről, mely kissebb képátlójával szeretné felkelteni az érdeklődést.
Nem mindenki szereti a tepsi méretű okostelefonokat, ez tény. Régen még az élt, hogy csak a nők vágynak pici modellekre, de újabban minden mobilgyártó csúcsmodellje hatalmas képátlóval érkezik. Az a trend, hogy ha zászlóshajó, akkor legyen hatalmas.
Eddig ez rendben is lenne, sokszor hasznos a nagy képátló, de nem mindenki tudja kényelmesen használni 1 kézzel. A gyártók egyenlőre nem akarják tudomásul venni azt a tényt, hogy lenne igény csúcs belsőre, és 3.5-4.0"-os kijelzőre, de talán majd most! A Sony úgylátszik meglépi ezt az "álmot".

A Sony Xperia U tekinthető egy az egyben az Xperia S kistesójának. Mint látható, a készülék teljes mértékben az Xperia S-re hajaz,  de attól, hogy kissebb, nem butább. A Sony-nak nagyon bejött az egy hardver, több modell koncepció, így nem csoda hogy idén is ezen elv alapján készülnek telefonjai.







 Az Xperia U specidikációi:
- 3.5" kijelző (854x480)
- Reality Kijelző
- 1GHz dual-core processzor
- Exmor R kamera (720p videó felvétel)
- 1290mAh akkumlátor
- Android 2.3.7 ami frissíthető lesz 4.0-ra
Ígéretes jövevény, egy jó árazással népszerű telefon lehet, nem csak a nők körében.
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése