Oldalak

2012. február 4., szombat

ADZero - kemény fából faragták

Beszarás! Mikor először megpillantottam, nem hittem a szememnek. Azt hittem valami műanyag tok vagy valami ilyesmi, de nem! Ez a telefon tényleg bambuszból készült, már ami a külsejét illeti. Nagyon egyedi jelenség, ami egyenlőre csak prototípus, de 2013 elején már meg is lehet vásárolni.

Android 4.0-ás rendszert fog futtatni, és a végleges verzióról eltűnnek majd a szoftveres gombok, csakúgy mint a Galaxy Nexuson. Nagyon brutális érzés lehet tartani, ugyanis pihekönnyű a telefon házából adódóan.
Érdemes megfigyelni még a vaku elhelyezkedését is. Mint látható, egy kört alkotva foglalnak helyet, ami dizájn szempontjából csillagos ötös. Sokkal jobb mint az árválkodó led valamelyik oldalon. Ez már simán felérhet egy gyengébb Xenon vakuval is, persze ha az optika is úgy akarja.
Már csak egy kérdés maradt azon kívül hogy mennyibe fog kerülni. Vajon ellenálló ez a ház?

Érdekes, és exkluzív telefon az biztos, de ennyi vajon elég ahhoz hogy sikeres legyen? 2013 nagyon messze van, addigra a fejlődés nem fog megállni. Szerintem nem fog elterjedni tömegesen, bár nem is az a cél. Pont attól lesz érdekes hogy kevés lesz belőle.
Mindenesetre üde színfolt a sok műanyagházas okosteló között.
Galéria
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése