Oldalak

2012. március 6., kedd

Holnap iPad 3 bemutató

Mint már megírtam, szerdán bemutatják az új iPad-et. Szokásos évi termékfrissítés, és nagyrészt valószínűsíteni lehet, hogy mit kap az új táblagép. Kiszivárgott pár kép az új iPad burkolatáról, ezek szerint vékonyabb és picit nagyobb lesz, kijelző méret marad. A felbontás viszont úgy látszik megnégyszereződik, ezzel végre az Apple tebletébe is Retina Kijelző költözik. Valamilyen névvel meg kell kapni az embereket, de ez nem a szokásos marketing bullshit. Ez a felbontás tényleg hihetetlenül részletes képet fog adni, és olyan lesz a kijelző mint az iPhone 4 esetében.
A pletykák jobb kameráról is szólnak, ami egy 8 megapixeles szenzort jelent. Ez nem kell úgy mint egy falat kenyér, Skype-olásra az eddigi is tökéletes volt a jelenlegi.
A processzorról megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja, hogy a négymagos A5 processzort húzzák fel egy kicsit, és van a másik tábor azt állítja hogy 4 magos A6 processzort kap. A kijelzőfelbontást látva én utóbbira szavaznék, de biztos nem lesz lassú, így teljesen mindegy mi fog alatta duruzsolni.
      


Az akkumlátor elviekben sokkal többet fog bírni, amit kétlek. Örülhetünk ha annyit kibír majd, mint amennyit az iPad 2. És az egy nagyon kiemelkedő teljesítmény lesz, mondhatni bőven sok.

Szerintem nem kell megváltásra várni, hozzák a kötelezőt. Nagyot fog ez szólni, főleg a kijelző miatt, ami elég sarkalatos pontja a táblagépeknek. A holografikus felülettel még egy kicsit várni kell, bár az látszik hogy nagyon nagy az elvárás az Apple-el szemben. Mindenki valami hatalmas dobásra vár, majd mindenki csalódik hogy: jaah csak ennyi? De aztán rájönnek az emberek hogy Kell nekik, és rohannak megvenni. A konkurencia előtt loholnak egyenlőre, egyedül talán a később megjelenő Windows 8 tabletek vehetik el a vevőkört.

Holnap minden kiderül, én kíváncsian várom az újdonságot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése