Oldalak

2012. március 26., hétfő

10 millió Angry Birds Space letöltés 3 nap alatt

Hihetetlen ez a szám! De minek tudható be?
Egyrészt hozzátartozik az a tény is, hogy Androidra ingyen elérhető a játék, cserébe viszont reklámokat láthatunk közben.
Másrészt nagyon nagy marketinghadjáratot kapott, bőséggel premier előtt lehetett olvasni róla hivatalos közleményekben is, és az embereket úgymond felkészítették a játék érkezésére. Ezt hype keltésnek is szokták nevezni. Okosan egy népszerű, és elég rendhagyó telefonon mutogatták a pályákat, a Galaxy Note-on, amire egyébként két extra pálya is elérhető lesz hamarosan.
A letöltések tovább hízhatnak, ha végre elérhető lesz a játék Windows Phone 7 alapú készülékekre is, a WP7 tulajdonosok nagyon vágynak rá, hisz számukra csak az alap Angry Birds készült el, a Rio, és a Seasons nem.

Mindent egybevéve megérdemli a dicsőséget a játék. Hoztak újítást az alapkoncepcióba. Jó dolog, hogy az űrben játszódik, és hogy kell játszani a bolygók különböző gravitációs erőivel. Egyesek túl könnyűnek tartják, én is végigvittem 2 nap alatt, de azért 3csillagosra nem olyan könnyű megcsinálni minden pályát. Kissebb kárpótlást jelent azoknak, kik hamar végigjátszották, hogy megjelent egy új madár ami lefagyaszt mindent ami körülöte van.
Hamarosan érkezik egy újabb pálya egyébként, ami frissítés formájában fog érkezni, időpont nincs egyenlőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése