Oldalak

2012. március 28., szerda

Számok: 5millió Galaxy Note 5 hónap alatt

Elég megosztó készülék lett ez a Samsung Galaxy Note, amit elsősorban a méretével vívott ki. Még az elején, sokan kételkedtek a sikerességében, hisz egy másik nagy gyártó, a Dell már belebukott egy ekkora telefon forgalmazásába. A sikerhez hozzátartozik az egyik legerősebb hardver használata, és a hatalmas marketinghadjárat. A Super Bowl nevű híres amerikai sporteseményen is milliárdok mehettek el a készülék reklámozására, tehát bátran állíthatjuk, hogy a csapból is a Note folyt/folyik.
Az embereknek meg kellett barátkozniuk a gondolattal, hogy egy majdnem táblagép méretű eszközt hordozzanak a zsebükben, és épp úgy, mint az iPad premierjén, az emberek nem tudták, minek ekkora telefon? Aztán pár bátor usert követően, lassan látható volt, hogy az ötlet életképes. Miért ne lenne az? A méretet meg lehet szokni, és sokszor hasznos a nagy kijelző akár netezésről, akár navigációról van szó.



Persze azért minden éremnek két oldala van. A Note használhatatlan egy kézzel, ami sok élethelyzetben kellemetlen lehet, de látható, hogy sokan kötnek kompromisszumot.
Nyilvánvalóan azok vállalnak be egy ilyen eszközt akik fogékonyak az újdonságokra, és nem kell nekik feltétlen egy kompakt eszköz, ami kis helyen elfér. Kifejezetten viccesen nagynak néz ki átlagos telefonok mellé rakva, és kissé feltűnő jelenség, amit vagy élveznek a tulajok, vagy nem.
Mindenesetre mondható üde színfoltnak a "kicsike", mert nem sok ilyen eszköz létezik (még) a nagyvilágban, de az egyre növekvő kijelzőtendenciát nézve, nem lehetetlen hogy pár év múlva ez lesz az alap a felsőkategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése