Oldalak

2012. március 13., kedd

Ősszel jön az iPad Mini?

Általában nem szoktam foglalkozni pletykákkal, de ez még talán igaz is lehet. Az iPad Mini-vel kapcsolatos mendemondák nem újkeletűek, hisz általában tavasszal szoktak szárnyra kapni, azonban most más a helyzet. Az új iPad már megjelent, és nem kapott kissebb változatot, mégis az a hír járja, hogy az Apple rengeteg 7,85"-os panelt rendelt, amit egyértelműen csak egy kissebb iPad kaphat. iPhone-t öngyilkosság lenne ilyen méretben gyártani, bár nem fér kétség hozzá, hogy lenne aki vevő rá, főleg a fanatikusokra gondolok.

Azonban van egy másik dolog, ami valószínűsíti egy kissebb variáns megjelenését, mégpedig az, hogy az iPod-ok egyre kevesebb embernek kellenek. Manapság zenehallgatásra az emberek a mobiltelefonjukat használják, nincs szükségük egy újabb kütyüre. A legendás iPod vonalat viszont bűn lenne csak úgy kinyírni, ezért csak az iPod Touch kerülhet az örök vadászmezőkre. Vagy mégsem?
Idén nem frissítették hardveresen a Touch-ot, egyszerűen csak kapott egy új színt. Ez a legbiztosabb jele annak, hogy kivezetésre kerül, vagy teljesen új koncepciót kap. A közel 8"-os kijelzőjével már nem a zenehallgatás lesz a legfőbb feladat, hanem az internetezés/játék. Ettől függetlenül a neve maradhat iPod, amire nagy esély is van az őszi premier miatt. Ezzel már teljes lenne az Apple termékpalettája, főleg hogy a 300$-os ár elég barátinak hangzik. Talán újra meg akarja változtatni a táblagép piacot az Apple?

Igaz, ezek csak találgatások, de nagy esély van arra, hogy bejön. Kérdés, hogy egy olcsóbb "tablet", nem csinál-e házon belüli konkurenciát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése