Oldalak

2012. március 1., csütörtök

Samsung Galaxy Ace 2

Egy kis frissítést, ráncfelvarrást kapott a Galaxy Ace 2. Elég népszerű modellként vonult nyugdíjba az előd, s árához képest nem volt rossz a tudása. Mindamellett eléggé hasonlított az iPhone 4-re, ami inkább előny mint hátrány. A szolgáltatók is meglátták benne azt, hogy sok ember igényeit kielégítheti, ezért be is vették a kínálatukba.
Most itt az utód, amit kissé átszabtak külsőre, és kapott egy nagyobb kijelzőt. Sokmindenben történt fejlődés, és az is látszik hogy egy év alatt mennyit változik ez a szegmens. Mivel az árat nem lehetett növelni, ugyanannyiból kellett kijönni mint az első Ace esetében. Egy 2éve csúcsnak számító hardver, már csak  közép-középkategóriás. Nincs ebben semmi meglepő, csak durva ez a fejlődés.
A Samsung szokásos TouchWiz felülete teljesít szolgálatot a masinán, amit az alap Samsung alkalmazások tesznek teljessé, mint például a ChatOn.
Valószínűleg most szórják ki az elődöt, úgyhogy akinek Ace-re fáj a foga, az lesse az akciókat, még mindíg elég jó vételnek számít az előd.
Kell egy ilyen készülék ami teljesen a középkategóriát képviseli, mégis futnak rajta a szokásos alkalmazások, játékok. Big UP a készüléknek, mert sok fog elkelni, ebben már most biztos vagyok.


Specifikációk:
- Magonként 800Mhz-en ketyegő kétmagos processzor


- 512MB RAM


- MicroSD bővíthetőség


- 4GB alap memória


- 3,8" kijelző, 480x800-as felbontás


- 5Megapixeles hátsó kamera, VGA első kamera


- Bluetooth 3.0, GPS, WIFI (b/g/n)


-2500mAh akkumlátor


-Android 2.3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése