Oldalak

2012. szeptember 1., szombat

Nokia prototípusok képeken

Szeptember ötödikén minden kiderül a Nokia Windows Phone 8 készülékei kapcsán, de szokás szerint már kikerült néhány fotó az internetre az új jövevényekről.

Kezdjük a Nokia Arrow-al, ami dizájnban mindenképp a lumia 800/900 folytatása, de a specifikációk alapján nem egy csúcskészüléket kapunk, hisz 4,3"-os kijelzőhöz 480x800 pixeles felbontás párosul elvileg, ami nem egy egetrengető érték, és csak a középmezőnybe elegendő.


Arrow

Folytassuk a sort, egy jóval izgalmasabb Nokiával, a Lumia 920-al, ami nagy eséllyel veheti át a zászlóshajó címet a korábbi csúcsmodelltől. Természetesen beépítésre került a PureView kamera, ami már bizonyított a Nokia 808 esetében, viszont lemaradt a Xenon vaku, ami egy fényképezésre kiélezett telefonnál elég érdekes. Ezen kívül azért érdemes megjegyezni, hogy a dizájnba nem rondított bele a minőségi kamera jelenléte, ami dicséretes, meg persze természetes is. Az emberek nem fognak csúnya telefont venni kb. 600 eurós áron. A specifikációt homály fedi egyenlőre, csak a 4,5"-os HD kijelző tűnik biztosra, de bővebbet sajnos nem tudtunk meg.

Lumia 920

Végül itt van nekünk a Lumia 820, ami egy mérsékeltebb árú kiadás lehet, és csak annyit tudni, hogy 4,3"-os kijelzője lesz. Kapunk egy képet is, ami könnyen lehet egy PS mester műve is, de simán beleillik az eddig látott készülékek közé.

Lumia 820
Szeptember ötödikén tehát minden kiderül.
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése