Oldalak

2012. szeptember 28., péntek

Most akkor lesz HTC One X+, vagy sem?

Már annyi pletykaoldalon (nem a Velveten) olvastam, hogy jön a One X feltúrbózott változata, hogy még mindig nem hiszem el, hogy nincsen itt, vagy legalább is nincs bejelentve.
Tulajdonképp csak kicsit felhúzzák az órajelet, talán nagyobb akkumlátort pakolnak bele, és alapból 64GB belső memóriát, tehát csak egy kis ránc felvarrásról lenne szó, viszont ami jó az egészben, hogy lenyomná a sima One X árát.
Természetesen már alap Android 4.1 lesz rajta a legújabb Sense kezelőfelülettel, de már körülbelül 1-2 hónapja is lehetett ezekről hallani, tehát valami miatt mégsem sietik el a dolgot.
Igazából égető szükség nincs feltétlen rá, mert a One X egy eltalált széria lett, kevés hibával, de a HTC-nek jót tenne egy kis modell frissítés, ugyanis most nincsenek a legjobb helyzetben.
A várható árat le sem merem írni... Na jó, átszámítva 170,000 forintos áron érkezhet, ami nem kevés, főleg az itthoni pénztárcákhoz mérve, de majd esik ez idővel.
Nos, meglátjuk mikor jelenik meg, de én egyébként főleg az új Sense-re leszek kíváncsi, mert az a plusz órajel növekedés annyira nem érdekes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése