Oldalak

2012. szeptember 5., szerda

3 új Motorola telefonról hullott le a lepel

Ahogy vége lett az előadásnak, egyből izgatottan kezdtem nézni a Motorola Droid M képeit, és specifikációját. Ha röviden akarnám összefoglalni, annyit mondanék, hogy végre egy hiánypótló telefon van a piacon, de miért?
Egyrészt a legkisebbik RAZR szimplán jól néz ki, amit a hátulján található kevlár borítás tesz teljessé, másrészt a kijelző nem hatalmas. Nem mindenki akar péklapát méretű telefonokkal rohangálni, és a 4,3"-os kijelző pont tökéletes. Itt nem áll meg a történet, mert ugye bevett szokás, hogy a kis modellek jóval gyengébb hardvert kapnak, de ilyenről jelen esetben szó sincs, hisz egy 2 magos Snapdragon S4 processzor került belülre, amit egy 960x540 felbontású Super AMOLED kijelző tesz teljessé. Erre a méretre ez a felbontás elég lesz.
Természetesen nem maradhatott ki az NFC Chip, valamint a 8 megapixeles kamera sem, valamint 1GB RAM is került a legkisebb jövevénybe, tehát a multitaskingal nem lesz probléma. A MicroSD kártyáról nem is szóltam, ami szintén elég user-friendly.

 

A kompaktságot a edge to edge kijelző teszi mégjobbá egyébként, ami azt jelenti, hogy a kijelző köré, oldalt, megpróbáltak minél kevesebb területet felhasználni. A szoftveres gombok tovább növelik a kényelmes használatot. A telefon egyenlőre csak az Amerikai Verzionnál lesz kapható, 99 dolláros áron.

Második újdonság, a RAZR HD ami már elég közel áll a csúcshoz a 4,7"-os HD kijelzőjével, de ebben a kategóriában bőven van választási lehetőség, tehát nem robbant akkorát. Amit érdemes még megjegyezni, az a 2500mAh-es akkumlátor, és a 8,4mm-es vastagság. Ezt a kettőt ügyesen összehozták a fiúk. A kevlár borítás itt is megvan, lassan ez a Motorola telefonok védjegyévé válik. 
A Micro HDMI bemeneten kívül azonban más érdekességet nem találtam, ez egy átlagos telefon, semmi extrém. Még külsőre sem mondanám csodaszépnek, az átlagos érzése tölt el.

Motorola Droid RAZR HD unveiled 47inch 720p display, ICS, dualcore S4 for Verizon
Minket egyenlőre nem érint ez a telefon, mert egyenlőre csak az Amerikai Verzionnál találjuk majd meg.

Harmadik újság, a legerősebb, legnagyobb, legjobb specifikációval rendelkező csúcs Motorola, a RAZR MAXX HD. 
A kijelző 4,7"-ra hízott az előzőekhez képest, amit megspékeltek egy 1280x720 felbontású kijelzővel. Ha ez eleve nem ütne elég nagyot, akkor elárulom, hogy ez egy Super AMOLED HD kijelző, amit a legtöbben azért örömmel fogadnak. 
Jó hír, hogy míg az első kettő újdonságon alapból Android 4.0 végzi a dolgát, ezen már a legfrissebb 4.1 teljesít szolgálatot, nehogy lemaradjon a konkurenciától. Processzort illetően nincs semmi kimagasló, egy Snapdragon S4 processzor hajtja meg a gépet.
A kamera 8 megapixeles, Full HD videófelvétellel, a hátlap kevlár, és az akkumlátor megdöbbentően jó, 3300mAh-es. Ez kell ide, csúcs akkuidő, mert ezzel bizony lehet hódítani.
NFC és hasonló dolgok természetesen vannak, csak úgy mint a kevlár hátlap.
Ilyennek kell lennie egy csúcskészüléknek, hozza a kötelezőt. A Verzion kínálatában lesz csak elérhető egyenlőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése