Oldalak

2012. szeptember 18., kedd

Jön az iPad Mini?

A régóta pletykált tablet hamarosan valós formát ölthet, illetve már valós formát öltött egy prototípus személyében, így valószínűnek tartom, hogy hamarosan gazdagabb lesz az Apple termékpalettája egy újabb taggal.


Van értelme egy ekkora tabletnek, ha a piacot nézzük? Van bizony. Nemrég kijött a szintén 7"-os Nexus 7, ami Amerikában 200 dollártól elvihető, ráadásul ezért a pénzért nem egy ócska laggolós ...-t kapunk, hanem egy használható, smooth eszközt, amire jönnek a frissítések a Google jóvoltából.
Másrészt az Amazon sem tétlenkedik, jön a Kindle Fire utódja, ami szintén az olcsóságáról híres, és szintén 7"-os. Verseny van.

Ezzel azt akarom mondani, hogy az Apple-nek is lépnie kell, hogy ne veszítsen rohamos tempóban piacot. A fent említett 2 eszközt még nem lehet kapni sok helyen Amerikán kívül, ezért ha mostanság kijönne egy iPad Mini, mondjuk olyan 300 dolláros áron, akkor meg tudná fékezni az olcsó Android tabok terjedését, hisz lehetne kapni a világ minden pontján, relatív olcsón. Hozzá jön, hogy az AppStore egy hatalmas húzóerő a vásárlók számára, főleg aki már vásárolt alkalmazásokat onnan.

Gizmodo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése