Oldalak

2012. március 24., szombat

Angry Birds Space: Jön-e Windows Phone-ra?

A Március 22.-én debütáló Angry Birds legújabb verziójára, nem csak a két legnépszerűbb mobil OS felhasználói vágynak, hanem bizony a kissebb részesedéssel bíró rendszerek használói is, ezért jogosan merül fel a kérdés, hogy lesz e WP7-re Angry Birds Space?
Nos a válasz nem teljesen egyértelmű. Első körben Peter Vesterbacka, a Rovio marketingvezetője leszögezte, hogy nincs tervben a játék kiadása a Microsoft mobil platformjára, annak ellenére hogy a Marketplace-en, jelenleg is az Angry Birds a legnépszerűbb játék.
Aztán nyilatkozatot tett a Rovio vezérigazgatója is a témában, Mikael Hed,  aki elmondta: "dolgozunk a játék fejlesztésén Windows Phone-ra, de jelenleg nincs információ a várható megjelenéssel kapcsolatban." Lefordítva, ez azt jelenti hogy jön majd, de nem a közeljövőben.
Érdekes a két ellentétes nyilatkozat, mikor lassan már az otthoni sütőre is le lehet tölteni az Angry Birds valamely verzióját. Mindenesetre ez mutatja, hogy a WP7 piaci részesedése, még mindig nem valami fényes jelenleg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése