Oldalak

2012. március 20., kedd

Túlmelegedő iPad

Minden új terméknél előfordulhatnak hibás darabok, még az Apple gépekkel is lehet probléma. Mivel az Apple egy óriási vállalattá nőtte ki magát, és valamiféle kultusz veszi körbe, különösen érzékenyek az emberek ha valami probléma van az eszközökkel. Sokszor bolhából elefántot csinálnak a felhasználók, mert az adott termék tényleg tökéletes, és nem lehet rajta komoly fogást találni. Ilyen például az iPhone 4 antenna históriája, vagy az iPad 2 bevilágító Ledjei. Egyik sem volt hatalmas probléma, mára le is csitultak a dolgok.

Az új harmadik generációs iPad sem kivétel a felhasználók kritikus megítélése alól. Az új probléma a túlmelegedés, egyes hibajelentők arról számoltak be, hogy éget a burkolat annyira felmelegedtek a belső komponensek, mások csak enyhe melegedést tapasztaltak. Érdemes tisztázni, hogy ez egy elektromos kütyü ventilátoros hűtés nélkül. Töltésnél eleve melegszik a 4x nagyobb akkumlátor, plusz ha még megbolondítjuk egy kis Infinity Blade-el, garantáltan 40 fok köré melegíthetjük a vadi új iPad-ünket, de ez egyáltalán nem hiba. Minden mobileszköz, amiben processzor ketyeg, képes felmelegedni, nem csak az iPad.
Mindenesetre az Apple hivatalos nyilatkozata szerint, akinél fenn áll a túlzott felmelegedés, vigye be az Apple Care-be, és ott megítélik hogy kell e cserélni. Csodálkoznék ha tömeges cserélések lennének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése