Oldalak

2012. március 13., kedd

Sony Xperia Sola

Lassan minden hétre jut egy új Sony okostelefon, valami iszonyat tempót diktál a cég mióta elhagyták az Ericsson-t maguk mögül, és azt kell hogy mondjam jól áll a cégnek az, hogy elárasztják a piacot hardveresen hasonló készülékekkel. Míg a Samsung gyártja az egyentelefonjait különböző nevek alatt, (Galaxy S és variánsai) addig a Sony a külsőre is ad. Ugyan az látható, hogy egy hardverre próbálja a cég építeni az egész termékpalettáját a frissítések zökkenőmentessége miatt, nem tévesztik szem elől a változatosságot. Ezért hatalmas piros pont jár.
A második negyedévben piacra kerülő Xperia Sola, amit láthattuk már Pepper kódnév alatt is, bár ott nem jött le annyira az egyedire sikerült alsó rész, elegánsra sikerült, mindamellett cseppet sem kirívó. Eltalálták az arany középutat. Remélhetőleg az árban is ez a filozófia mutatkozik majd meg, amiről egyenlőre nincs információ.
Eddig biztosra vehető specifikációk:
- 3.7" 854x480 felbontású LCD kijelző
- 5 megapixeles kamera
- 1GHz-es kétmagos processzor
- Android 2.3
- Mobil BRAVIA szolgáltatások
- "surround sound" hangszórók (erre kíváncsi lennék)
- varázslatos webböngészés, az érintőkijelző megérintése nélkül (Oké, egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, azonban egyenlőre senki nem tudja hogy ez hogy fog működni, egyáltalán fog-e rendesen működni, talán valami hatalmas újítással van dolgunk? A videóban látszik, hogy meg sem kell érinteni a kijelzőt, úgy lehet navigálni. Hogy ennek mi értelme, ne kérdezzétek.)
                     Sony outs Xperia sola

   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése