Oldalak

2012. február 9., csütörtök

Hamarosan MWC!

Február 27. Barcelona. Alig várom hogy láthassuk a legújabb fejlesztéseket. Idén a 4 mag lesz a menő a felső kategóriában elvileg, kíváncsi vagyok mennyire terjed najd el. A 2 mag is bőséggel elég mindenre jelenleg, sőt még egy jobb 1GHZ-es processzor is kielégítő lehet. Ezek elég gyorsak a mindennapi feladatokhoz. Haladni kell a korral tudom, de kicsit olyan érzésem van, mint mikor röpködtek a megapixelek. Jó, a több processzormagnak több értelme van, például csökken a fogyasztás, nő a teljesítmény, de szerintem ez a lufi is ki fog pukkadni egyszer. Lassan már csak a Benchmark fanatikusoknak lesz öröm, ha kijön egy x magos okostelefon.
Ha megfigyeljük, PC-nél is van a Core 2 duo, ami tökéletesen elég egy átlagfelhasználónak. És van már pár éves az az architektúra.
Inkább amit fejleszteni kellene az az akkumlátor. Sok fórumot olvastam ahol egyöntetűen arra szavaztak, hogy az órajel, és magok helyett az akkut kellene fejleszteni. Gondolom ennek van valami akadálya, mert jelenleg örülhet a kedves user, ha 1 napot kibír átlagos felhasználás mellett.
De a lényeg: MWC hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése