Oldalak

2012. február 7., kedd

Miért nem kapott az iPhone 4 Siri támogatást?

Végre van rá egy épkézláb magyarázat. Tény, hogy az iPhone 4S fő vonzereje a Siri, de eddig nem volt teljesen tiszta hogy miért nem jöhet az iPhone 4-ekre. A Hackerek persze megoldották a problémát, de hivatalosan sosem jelent meg rá, s ezután sem fog.
Sokan azzal vádolták az Apple-t, hogy csak azért nem adja ki a régebbi gépekre a Siri-t, hogy jobban fogyjon a 4S, de mint kiderült nem biztos hogy erről van szó.
Az iPhone 4S sokkal kifinomultabb zajszűrő technológiát kapott, ami egyébként közvetlen a processzor köré van beépítve. Ez teszi lehetővé hogy karnyújtásnyi távolságról is "megértse" a telefonunk szavainkat. Az iPhone 4 pedig csak akkor tudja rendesen értelmezni az információt, ha közel emeljük a szánkhoz. Mivel az Apple arról híres, hogy mindent tökéletesen ad ki, nem engedheti meg magának, hogy az iPhone 4 tulajdonosok elégedetlenül használják a virtuális asszisztenst. Sőt akkor meg azt mondanák az emberek hogy direkt le van butítva. Akárhogy nézzük, lehet hogy ez a legjobb megoldás a cég részéről.

Az viszont még mindig rejtély, hogy az iPad 2 miért nem kaphatta meg. A processzor ugyan az. Vagy lehet hogy ezen dolgoztak az Almás fiúk 1év 3 hónapot?
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése