Oldalak

2012. február 2., csütörtök

ZTE Tania, az olcsóság és wp7.

Végre, Végre VÉGREE!
Zte+Windows Phone 7 Mango? A tökéletes kombó. Szerintem.
A WP7 telefonok eléggé megosztják a közvéleményt, ez a piaci részesedésen is meglátszik. 10% alatti a piaci részesedés, mely nem mondható kiemelkedőnek, sőt!
Ez részben azért van, mert erős a konkurencia, részben azért mert a WP7 egy friss rendszer amelynek még "be kell futnia".
A WP7 telefonok drágák, és mindegyik telefonon pont ugyanazt éli át az ember, a HW kötöttségek miatt. Egy LG Optimus 7 ugyanazt adja, mint egy Samsung Omnia 2, csak az LG 40 ezerrel olcsóbb. Megéri így a gyártóknak? Nem annyira.

Pontosan ez az ami miatt a wp7 telefonoknak az árukkal kéne virítaniuk, hogy kilógjanak a sorból. Erre jöttek rá a ZTE-nél is, és így jött a ZTE Tania. A mobilarénás tesztből kiderül, hogy ez a ZTE pontosan ugyanazt adja mint a konkurensei, felhasználó élmény jó, kijelző kielégítő, és ami a legfontosabb olcsó.



Persze azért nem kolbászból készült az első WP7 ZTE telefon. A 4GB Belső memória nagyon siralmas, nagyon meg kell húznunk magunkat ezen a tárhelyen. Kár hogy ezen spóroltak, mert egyébként BEST BUY telefon lenne.

Külső: 10/8
Belső: 10/7 (A marketen sok a fizetős app, választék kielégítő)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése