Oldalak

2012. február 19., vasárnap

Lg Optimus Vu, avagy minden gyártónak kell egy táblatelefon

Érdekes egy jelenség az, hogy mostanában a gyártók egyre nagyobb kijelzőkkel rukkolnak elő. Lassan eljön az idő, mikor egy Galaxy Tab méretű telefonnal fognak rohangálni az emberek, amihez természetesen táskát is adnak majd, mert zsebben már nem fér el.
A Samsung Galaxy Note sikerein felbuzdulva, az LG is ki fog adni egy 5"-os tablet telefont, melyet az MWC-n bővebben is megismerhetjük majd. Most csak egy kép erejéig tárul elénk az elég furcsa látvány. Miért furcsa? Mert biza ez a telefon elég széles, 4x3-as a képarány. Nem mondom hogy csúnya, inkább szokatlan, de az IPS panel, majd kárpótol miatta. Ez az egyik legszebb kijelzőtípus, ami az LG konyhájából érkezik. (Többek között az iPhone is IPS paneleket használ.)
Íme az eddig tutira vehető specifikációk:
-1024x768-as felbontás,
-5inch IPS LCD kijelző,
-1.5GHz duál-core CPU
-8MPx kamera,
-LTE,
-2080mAh akku,
-Android 2.3 alapok (kicsit ciki)
-8.5mm vékony
-Stylus


A képaránytól eltekintve, ez is egy tipikus LG, ami eleve Android 2.3-al jön ki. Addigra már a Galaxy Note-on rég 4.0 lesz, úgyhogy elég nagy baklövés ha nem frissítik azonnal megjelenés után. Tudom hogy vannak emberek akiket nem izgat a verziószám, de gondolom nem 20 fillér lesz a telefon, ez az alap hogy naprakész rendszerrel jöjjön ki. Jó lenne, ha az LG kinőné már a frissítésekkel való szenvedést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése