Oldalak

2012. február 20., hétfő

Játékajánló: Lep's World

Akinek hiányzik a telefonjáról/tabjáról egy jó kis Super Mario szerű játék, az most örülhet. Androidra és iOS-re is elérhető a 'Lep világa' című játék, ami egy az egyben olyan érzést ad át, mintha visszarepültünk volna az időbe, előkaptuk volna a Gameboy-t és a Super Mario valamelyik verziójával játszanánk. Mondhatnánk úgy is, hogy ez egy Ír Super Mario.
Egy kobolddal vagyunk, a cél hogy összegyűjtsünk minél több aranytallért, és legyőzzük az  utunkba kerülő ellenfeleket, vagy legalábbis ügyesen ugorjunk át rajtuk. Megvan a fejjel széttörhető dobozok lehetősége is, a színesek valamiféle jutalmat rejtenek. Az első pályával még egy kisgyerek is könnyen elbánik, de aztán egyre nehezedik a játék. Grafikája szép, izgalmas, és a pályák is változatosak.
Ami egy kicsit lejjebb húzza a játékélményt, hogy bár a gombok virtuális elhelyezése jó, az irányítás maga olyan mintha kicsit le lenne lassítva szándékosan. Hogy miért, arról fogalmam sincs, igazából meg lehet szokni, de kell 10 perc hogy hozzászokjunk.
Itt egy kis ízelítő a játékból:

A játékot 10/9-re értékelem, mert az Android és iOS verziója is ingyenes, egyedül az irányíthatóságon lehetne csiszolni egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése