Oldalak

2012. február 26., vasárnap

Sony Xperia P, Sony Xperia U

Volt már szó róla, hogy jönni fog idén egy olyan telefon, amely kissebb mint az Xperia S, de a tudás nagyjából megegyezik. Egy kicsit több is jött, mint amire számítani lehetett, mert szinte klón háborút indított el a Sony saját berkein belül, mert egy dizájnra rögtön 3 készülék jut. A most tárgyalt Xperia P, és egy Xperia U nevezetű készülék, melyre abszolút ez a leírás illik. Első körben itt van tehát az Xperia P, melyre ráadás az alumínium unibody ház, amivel a nagytesó nem rendelkezik. Van létjogosultsága az ilyen képméretű telefonoknak, sokan sokalják a mostani trendet.
A második negyedév során érkező modell, 8MPx-es kamerával ellátott, és FULLHD videók készítésére alkalmas. Rengeteg embernek lehet megváltás a sok 4,7"-os jövevény között.


Következő versenyzőnk, a Sony Xperia U, ami tekinthető a P kistesójának. A jövevény 3.5"-os kijelzőt kapott, ami szintén Reality Display névre hallgat, és a hardver tulajdonképp ugyan az. A kamerán spóroltak még a kistesó esetében, de a Sony láthatóan arra törekszik, hogy egy hardverre építse az összes modelljét. Okos ötlet, és bevált nekik az előző szériákban is.
                       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése