Oldalak

2012. május 8., kedd

HTC Media Link HD és HTC Car

Megjelent két promóciós videó, mely a címben említett két eszközt mutatja be a gyakorlatban. Megírtam, hogy a Samsung is készül hasonló dolgokkal legújabb csúcskészüléke kapcsán, tehát logikus lépés, hogy most a HTC is elkezdi reklámozni az -eddig egyébként nem felkapott- kiegészítőit.

A Media Link HD egy kis doboz, amit HDMI kábelen keresztül csatlakoztathatunk a TV-hez, és a telefon képét vetíti ki. Hasznos lehet munka közben grafikonokat mutogatni, családnak képeket vetíteni, és sógornak felvágni, de egyébként pontosan ugyanazt nyújtja mint a Samsung megoldása. 3ujjunkat felfelé csúsztatva tolhatjuk ki a tartalmat tévénkre, 1080p felbontásban. Kényelmes megoldás, de erről egy videó is árulkodik, íme:



A másik dobás, a HTC Car, mely értelemszerűen beéri minél kisebb odafigyeléssel, hogy tudjunk törődni a vezetéssel. Ehhez kapunk egy szoftvert is, melyet nagy ikonok jellemezek, és átlátható menü. Tudunk navigálni, zenét keresni az interneten, telefonálni természetesen kihangosítva, és a saját zenetárunkat is kitehetjük a hangfalra. Mindössze egy 3,5mm-es Jack csatlakozó kell, meg persze egy Bluetooth dongle kinézetű eszköz, mely megteremti a kapcsolatot telefonunk, és a hangszórók között.


Ezek hasznos eszközök, melyekre talán érdemes lehet beruházni. Az első versenyzőnél, maximálisan a kényelem növelése van előtérben, mely a mai világban fontos. A második, pedig csökkentheti a baleseteket, hisz nem kell kis menükön keresztül elvergődnünk kedvenc előadónkig. Minden fontos dolog pár tizedmásodperc alatt látszódik. Ne feledjük, hogy bár azt nem említették a videóban, de akár hangvezérléssel is eltudjuk mondani mit szeretnénk, erre sok program van a Play-en is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése