Oldalak

2012. május 24., csütörtök

Nokia 808 PureView jóslatok: Lehetséges vékonyabb dizájn, de nem kell feltétlen 41 megapixeles kamera

Igaz a PureView 808 jelenleg még nem kapható a boltokban, azonban jó kérdés, vajon lesz-e több szuper kamerával rendelkező eszköz még a piacon, természetesen a Nokia égisze alól?
Épp ugyan nincs túl jó helyzetben a finn cég, hisz hónapokkal ezelőtt, a Samsung letaszította a trónról az ex legnagyobb telefongyártót. Ennek ellenére nem lehetetlen, hogy a jövőben találkozhatunk még nem feltétlen 41 megapixeles de finomabb dizájnból építkező PureView telefonokkal, mondta Vesa Jutila, a 808 marketingvezetője, valamint hozzátette: "nem kell feltétlen az itt látható 41 megapixeles szenzor".

Azonban nyitva maradt egy izgalmas kérdés, ami sokunkat foglalkoztat. Várható-e a közeljövőben egy WP7-re építkező PureView készülék? Sajnos erre a kérdésre nem hangzott el egyértelmű válasz, tehát marad a reménykedés. A mostani Symbian rendszerrel sincs sok probléma, de egy Windows Phone 7, teljesen új köntöst adhatna ennek a rendhagyó készüléknek. Mondjuk sokkal több embert vonzana, hisz nyílt titok, hogy a Symbian fejlesztések 2015 körül le fognak állni véglegesen.
Mindenesetre a szakmai elismerések, valamint a leginnovatívabb megoldásért járó díj hatására már készül a következő generációs szenzor. Várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése