Oldalak

2012. május 23., szerda

WP7 - Muszáj lesz frissítened

A Windows Phone 7 alkalmazásboltja hamarosan nem támogatja 7.5-nél régebbi rendszerű telefonokat, ezért azokat kötelező lesz frissíteni. Ez nem nagy megrázkódtatás, hisz az összes jelenlegi WP7 telefont lehet frissíteni a Mango nevezetű verzióra. A lépés természetesen ésszerű, hisz a legújabb rendszer sok régebbi hibát javít, lehetővé teszi több alkalmazás egyidejű futtatását, és rengeteg apróság van benne, ami az elődben nem lelhető fel, és hiányérzetet kelthetnek. A Microsoft hozzá akarja szoktatni az átlagos felhasználókat is a frissítésekhez, ami idővel pénz formájában megtérülhet, hisz nem lesznek örökké támogatva az első generációs készülékek = újat kell majd venni. Bár kétlem, hogy hamar leráznák az első generációs készülékeket a támogatási listáról végleg, mert az elégedetlenséget szülne, és sokan elpártolnának a konkurenciához.
A beállításokban ellenőrizheted, milyen verziót használsz, bár egyszerűbb ha lenyomva tartod a vissza gombot, és ha nem történik semmi, akkor irány a Zune*.




*Ugyanis a vissza gomb hozza elő a Multitasking felületet, ami kizárólag a 7.5-ös verziószámú készülékeken érhető el. Fontos, hogy feloldott képernyőnél nyomd a gombot, mikor a csempék látszanak, vagy egy alkalmazáson belül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése