Oldalak

2012. május 30., szerda

Sony Xperia Go, és Acro S: két mag, és vízállóság

Sony announces Xperia Go and Xperia acro S: waterproof and dual-core 

 A Sony bejelentett két új modellt, melyek külsőre nem hoztak túl sok újdonságot, cserébe viszont vízállóak, ami valljuk be hasznos dolog lehet, főleg az esősebb részein a világnak.
Először is nézzük az Xperia Go-t, mely talán az Xperia Active folytatása akar lenni, és nála sokkal jobban néz ki. Nincs rajta az a furcsa akasztó, ami eléggé megölte a dizájnt az elődnél.
Specifikációk:
- 3,5"-os 480x320 pixeles kijelző,
- Kétmagos 1GHz-en ketyegő processzor,
- Android 2.3, (sajnos, de hamarosan elérhető lesz a 4.0 is)
- Fekete, fehér, és sárga szín,
- Vízállóság



Nem mondom, hogy elájultam, de kellenek ilyen modellek is mert a vízálló mobilok piaca még elég szűkös,  sokaknak fog segíteni a döntésben ez a tulajdonság.

A másik példány az Acro S, egy kissé izgalmasabban hangzik, bár az izgalomfaktor növekedésével az ár is megy felfele, amiről még pontos információk nincsenek. Gondolom az lehetett a tervezőgárda gondolatmenete, hogy csak középkategóriás vízálló okostelefonok vannak, pedig lenne igény a jobb specifikációkra. Nos, ez nagyjából sikerült is, hisz a specifikáció alapján egy vízálló Xperia S-t üdvözölhetünk:
- 4,3" HD kijelző, (720p)
- 12 megapixeles kamera,

- PlayStation minősítés,
- NFC,
- IPS55 és IPS57 vízállóság szabvány,
- Fehér, fekete szín,
- Vízállóság



Árról egyenlőre sajnos nem beszélhetünk, de az előbbi modell mérsékeltebb szegmensben landolhat, míg utóbbi az Xperia S ára környékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése