Oldalak

2012. május 16., szerda

Samsung Galaxy S3 kapható lesz az Egyesült Királyságban Május 29.-től

Ami egy remek hír, mert ez az időpont már itt van a nyakunkon. Kíváncsi leszek, vajon lesznek-e hosszú sorok az üzletek előtt, úgy mint az Apple esetében. Valószínű lesznek, hisz az egyik legjobb ha nem a legjobb Androidos telefonról beszélünk, ami nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is helyt áll így 2012-ben.

Pár aggodalmat eloszlatnék, vegyük például a kijelzőt körülvevő felháborodást. Igaz, AMOLED, ami ráadásul PenTile Mátrix technológiát használ, de ekkora felbontáson szinte kizárt, hogy hatalmas gondokat okozna. Persze nincs tökéletes kijelző, mindennek van előnye, s hátránya, de nem véletlen a kijelzőválasztás. A sajtó negatív kritikáinak ellenére sem gondolom, hogy szembetűnőek lennének a kijelzőtípusból fakadó hibák.

Üzemidő - Rengetegen kérdezik tőlem, hogy a 4 mag nem túlzás-e, nem fogja-e nagyon szívni az akkumlátort? A válaszom: valószínüleg nem. A 4 mag csak indokolt esetben izzik fel, tehát ha csak a zsebben van, és nem nyomkodjuk, akkor alapjáraton megy, azaz nem vesz fel sok energiát. Persze a 32nm-es technológiának köszönhetően eleve kevesebb kraft kell egy-egy feladat elvégzéséhez. A GSMArena szerint a számok így alakulnak: 
-10óra 20 perc 3G beszélgetési idő,
-5 óra 17 percnyi böngészési idő,
-10órányi videólejátszás.
- A teljes üzemidő (piszkálás nélkül) olyan 43 óra körül alakul.

Ez egyáltalán nem rossz, sőt. Kifejezetten bíztató, viszont azért várjuk meg az első teszteredményeket. Ha lemaradtál volna a hivatalos bejelentés utáni bejegyzésemre, itt megtekintheted.

A premier időpontja: 2012.05.29 Westfield Stratford City, London. Délután 6 óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése