Oldalak

2012. április 30., hétfő

A legelső Blackberry 10 alapokon nyugvó telefon?

Sok a kérdés, kevés a válasz, azonban felbukkant egy prototípus, mely valószínüleg az új Blackberry világot rejtheti. Mostanában hanyatlik a cég, egyszerűen -hasonlóan mint a Nokia- sokáig ültek a fejlesztéseken, és nem tudtak reagálni időben az érintőképernyők terjedésére. Hatalmas veszteségek, és vezetőség csere után azonban úgy néz ki, hogy nem adják fel egykönnyen a harcot, és kihoznak pár Blackberry 10 rendszeren nyugvó készüléket, mely egy új mérföldkő lehet a vállalat életében. A QNX alapú rendszer legnagyobb erénye az lehet, hogy a PlayBook rendszerére hajaz, azaz Androidos alkalmazásokat is futtathatunk, amennyiben a kompatibilitási problémákat sikerül megoldani a fejlesztőknek.

                                 Image

A grafikus felület átszabásával, végre a BB is felzárkózhat a többiekhez, bár kérdés nem késő-e? Mindenesetre telitalálatnak kell lennie a rendszernek/telefonnak, és fontos a jó árcédula is, különösen az árérzékenyebb piacokon.
Már csak a BIS/BES megkötéseken kellene egy kicsit lazítani, így szélesebb körben elterjedhetne a rendszer. Akit érdekel, jelenleg mi a helyzet a céggel kapcsolatban, erre olvasson tovább.

Friss: Galéria itt. Ez egy fejlesztői változat, nem kerül forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése