Oldalak

2012. április 7., szombat

Nem lesz több Beats fülhallgató a HTC telefonokhoz

A Sensation XE-vel elindult a HTC a minőségi zenehallgatás útján. Nem csak arról van szó, hogy szoftveresen megbabrálták az equalizert a jobb hangzás érdekében, hanem arról is, hogy prémiumkategóriás fülhallgató járt a Beats plecsnis készülékekhez. Bár a fülhallgató specialisták bírálják a Beats fülhallgatókat magas áruk miatt, abban egyetértenek, hogy nagyon jó hangzással rendelkeznek. Hogy képbe legyünk, a legolcsóbb Beats fülhallgató kb. 30.000 Ft-ot kóstál, de határ a csillagos ég.
Hatalmas jóságnak számított tehát, hogy néhány zenehallgatásra kiélezett HTC-hez alapjáraton ilyen "fülrázós" fülhallgató járt, azonban most úgy néz ki, ennek vége. Egy HTC-től eredő nyilatkozat szerint, aki akar Beats fülhallgatót, az majd megveszi magának, azaz nem lesz az alapcsomag része. Ezt bizonyítja az is, hogy az új One sorozatból is sikeresen kihagyták Dr. Dre fülhallgatóit.
Sajnálattal hallottam a hírt, ugyanis szoftveres feltuningolásból sosem lesz olyan élmény, mint amit egy prémium kategóriás fülhallgató tud nyújtani, márkától függetlenül. Ez így már nem az igazi, hitelét vesztette innentől az egész Beats minősítés.
                      No more Beats headphones with your HTC? Just what the Dr. ordered

1 megjegyzés:

  1. Ez a cikk pontosan arról szól hogy miért is utáljuk a nagy vállalatokat!! Én nekem pontosan ilyen telefonom van...És nagyon rossz szájízzel vettem tudomásul hogy nem jár hozzá! Milyen csúcskategóriás termék az olyan ahol ennyire spórolnak?? Szánalmas és egyszersmind szemétségnek tartom!!!Ez olyan mintha a Ferrariból kihagynák a bőr ülést és raknának bele egyszerű konyharuhát ...Tisztelt HTC dögöljetek meg!!!

    VálaszTörlés