Oldalak

2012. június 5., kedd

Samsung Galaxy Note 2 nyáron?

Bátor húzás volt a Samsungtól, hogy kiadtak egy régebben elvérzett koncepciót Galaxy Note néven. Az első 5"-os próbálkozás a Dell-hez köthető, mely csúfos vereséget szenvedett, persze közel sem biztos, hogy a kijelző volt a fő ok. A Venue néven forgalmazott telefon nem remekelt a szoftverfrissítések terén sem, amit tetézett a Marketing hiánya is, így nem csoda, hogy nem jutott el sok emberhez.

A Samsungtól bátor húzás volt, hogy felkarolta ezt a koncepciót, rakott hozzá egy nagy adag marketinget, és biztosította a frissítéseket, ezáltal sikerre tudta vinni a Phablet (Phone+Tablet) kategóriás kütyüt.
Most úgy néz ki, hogy jön a Note utódja, mely nagyobb, 5,5"-os, és 1050x1680 képpontos kijelzőt kaphat. Természetesen a processzor terén is lesz egy update, mely szám szerint egy Exynos 5250-es lesz, amit 1,5GB RAM kerekít majd ki. Ez pont ugyan az a processzor, ami az SGS3-ban teljesít szolgálatot.
Összességében egy teljesen érthető, és logikus frissítésnek tűnik, ami inkább csak a specifikációkat fogja feljebb tornázni, meg persze tartalmazni fogja a Samsung összes szoftveres extráját, ami alapból jár a MotionWiz nevezetű felülethez.

Van igény ekkora kijelzős készülékekre, sok esetben hasznos tud lenni, de az egykezes használatot el lehet felejteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése