Oldalak

2012. június 13., szerda

Három Xperia újdonság

A Sony nem akar lemaradni a vásárlókról, ezért mostanában elkezdte önteni magából a jobbnál jobb telefonokat, ráadásul a legnagyobb durranást még nem is láthattuk. Tekinthetjük eme újdonságokat egyfajta bemelegítésnek is, hiszen csak Június 20.-án jön a Sony új zászlóshajója. Addig viszont akad pár csemege, lássuk mik is azok.

Sony Xperia miro

Sony Xperia Miro unveiled ahead of time, light on details

Elsőként itt a miro, amit elsősorban fiataloknak szánnak, tekintve a teljes Facebook integrációt, és a színeket. Azt se feledjük persze, hogy ez már ICS-vel jön, azaz a legfrissebb Android teljesít rajta szolgálatot. Nem sok mindent tudunk egyenlőre specifikációs oldalról, de az már biztos, hogy 5 megapixeles kamerát kapunk, ami tökéletesen elég arra, hogy feltöltsük a közösségi oldalakra, elvégre ez lenne a fő profilja a telefonnak. Csak Európában lesz kapható, azaz GSM hálózatokat támogat. Sajtó képek.


Sony Xperia Tipo Dual

Egyre érdekesebb neveket kapnak az új Sony készülékek, de szerencsére ez nem akkora tényező, hogy azt mondjam ejnye-bejnye. A Tipo, egy tipikus 2 sim kártyát kezelő Spar-budget készülék, aminek egyetlen küldetése, hogy elbánjon 2 hálózattal egyszerre egymás után. Bár kezdik felkapni a két kártyás megoldásokat a gyártók, a legjobban bevált recept a jó ár, ezzel együtt persze a kevesebb tudás. Ez itt sincs másképp. Galéria.
Specifikációk:
- 3,2" 480x320 felbontású TFT kijelző,
- 800 Mhz-es Snapdragon processzor,
- Android Ice Cream Sandwich,
- 3,2 megapixeles kamera,
- 2,5GB belső memória + MicroSD bővíthetőség,
- Egy hardveres gomb segítségével kapcsolgathatunk a SIM kártyák között.

Sony Xperia tipo dual shares SIMs, still fits in tiny pockets


Sony Xperia Ion (HSPDA)

És végül jöjjön a legerősebb, legszebb eszköz a három közül, ami egy Lite verzió, és azokra a településekre szánták, ahol nincs, vagy gyenge a 4G hálózat. Sok helyen elég a HSPDA, és ha ez az árat jelentősen befolyásolja, akkor miért is ne? Egyébként minden más megegyezik a sima Ion-al.

Sony outs Xperia Ion with HSPA

Specifikációk:
- 4,55" 720x1280 felbontású kijelző,
- 1,5GHz-es kétmagos processzor,
- 16GB belső memória + MicrosSD bővíthetőség,
- 1GB RAM,
- Android 2.3,
- 12 megapixeles kamera,
- 1900 mAh-es akkumlátor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése