Oldalak

2012. június 12., kedd

Hamarosan egy új Xperia modell érkezik

A Sony nem tétlenkedik idén sem, azonban hiányzik még a kínálatából egy igazán ütős csúcskészülék, mondjuk egy Tegra 3-as vassal a fedélzeten. A jelenlegi zászlóshajójuk az év elején bejelentett Xperia S, mely már akkor sem a legjobb hardvert tartalmazta, mostanra meg már azt sem lehet rámondani, hogy felső-felső kategória, mert bizony a hardver már csak egy felső-közép kategóriás szintet üt meg.
Június 20.-án mindenre fény derül, természetesen megpróbálok elsőként beszámolni az újdonságról. Amit várhatunk az egy fentebb említett Tegra 3 processzor, mely 4 magon duruzsol, és így a Htc One X közvetlen konkurenciája lehet. Lehetséges még egy Snapdragon S4 is, amely ugyan 2 mag, de gyakorlatilag semmivel nem lassabb a Tegra megoldásánál. (Oké, a benchmark teszteken a Tegra 3 jobbnak bizonyult, de gyakorlatilag nem érezni a kettő közötti különbséget.)
Lehetnek még meglepetések a dizájn terén, ebben a Sony mindig is jó volt, tehát elég izgatott vagyok.
Remélem nem valami alsó, vagy közép kategóriás cuccnak készítik elő ennyire a terepet, bár ez is benne van a pakliban. Végül is, az is meglepetés lenne.

Sony teases new Xperia phone unveiling in days, wants you to speed it up on Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése