Oldalak

2012. augusztus 21., kedd

Nikon S800c - a kompakt gépek jövője?

Rengeteg kompakt fényképezőgépet lehet kapni ma, úgy 25-100.000 forintig bezárólag, de mindben van egy kis hiba. Mi is az? Hát, hogy buták, és nem lehet rájuk aggatni újabb funkciókat, telepíteni hasznos alkalmazásokat. A Nikon úgy néz ki nagy erőkkel fejleszt egy olyan kompakt gépet, vagy gépcsaládot, amin/amiken Android 2.3 fut. Van erről az egészről egy elképzelésem, hogy lehetne ebből nagy dolgot faragni, és sikerre vinni.
Először is az, hogy Android, az még nem elég önmagában, ráadásul kicsit ki kell tisztogatni az alap rendszert, ne legyenek rajta olyan alkalmazások, amik nem szükségesek.
Második lépésként kell csinálni egy külön Store-t, ahová csak ezen gépek tudnak felcsatlakozni, és elárasztani ezt mindenféle hasznos/szórakoztató kamera alkalmazásokkal, új funkciókkal. Ez be lehetne építve magába a Play Store-ba külön fülként például. Ez egy új szintre emelné az egészet, amivel még előtte nem találkozhattunk.
Mindennek meg van a maga helye, nem egy játékgép kell 4 magos hardverrel, elég valami fapados processzor, ami meghajtja az egész rendszert, meg persze kellenek Nikon alkalmazások, és kész is. Engem megvennének kilóra ha ez így ebben a formában létrejönne.:)




OFF:Csak ne ez süljön ki belőle: (ördögi smile)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése