Oldalak

2012. augusztus 29., szerda

Pár új Xperia

Bejelentésre került néhány új Xperia telefon, amik nem mozgatták meg az állóvizet, kissé jellegtelenek, csak úgy mint a róluk tartott előadás.


Először is mindenki négymagos szuper Sony-t várt, de ez elmaradt, mert még mindig az előző generációs Snapdragon S3 processzort erőltetik, az idei processzorok helyett. Ez egy taktika egyébként, de nem értem miért nem az idei csúcsra építették a palettát. Nos, már mindegy.

Xperia V - Emberi képernyőméret + LTE. Ennyiben ki is merülnek az izgalmas dolgok. Az Snapdragon S3 processzor és az 1280x710 pixel felbontású kijelző mellé kapunk még egy 13 megapixeles kamerát, amit fel lehetne róni pozitívumként, de az optikáról nem történt említés, magától a megapixelektől pedig nem feltétlen kell elájulni.

Xperia T - Ez az új zászlóshajó, a 4,55"-os kijelzőjével próbál hódítani, ugyanis ezt levéve a belső teljesen megegyezik a fent említett Xperia V-vel. Sőt, még külsőre sincs túl nagy különbség. Ez az egyenruha átka, de legalább egy csinos honlapot készítettek hozzá.

Xperia J - Ez az alacsonyabb árfekvésű Xperia, ami csak egymagos processzort, és 4"-os képernyőméretet kapott, ennek ellenére a felbontás nem csökkent vészesen (854x480). A kamera lejjebb lépett pár szintet 5 megapixelig, de még így is jó vétel lehet, persze egy jó árral.

Nem vagyok megelégedve a mostani bejelentésekkel, mert vártam valami csúcs hardverű Sony készüléket, amibe tényleg nem lehet belekötni. Ehelyett kaptunk egyen dizájnt, tavalyi processzort, és egy olcsóbb Xperia J-t, ugyanazzal a dizájnnal. Nem erőltették meg magukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése