Oldalak

2012. augusztus 29., szerda

LG Optimus L9 - megjelent a semmiből

Itt az Optimus L sorozat legerősebb tagja, ami L9 névre hallgat, és a számozásból is kiderül, hogy ez a csúcsokat szeretné döngetni, ami sikerül is legalábbis házon belül. Az LG nem a legjobb a frissítésekben, de külsőre van egy pár jól sikerült telefonjuk, ami már önmagában is elegendő lehet a sikerhez. Megint sikerült egy szép formát letenni az asztalra, megspékelve egy 4,7"-os IPS kijelzővel. Hatalmas, de követi a trendet, úgy látszik a képernyőméretek veszettül csak nőnek, és egyre jobban sutba vágják a kompaktságot, de sebaj. Van rájuk vevő.

Az Android 4.0-val érkező telefon burkolata alatt egy kétmagos processzor duruzsol, magonként 1Ghz-es sebességgel. Egyenlőre ismeretlen a processzor fajtája, de gyanítom, hogy  Snapdragon S4 lesz. A további specifikációk 5 megapixeles kameráról, és egy nagyon ütős 2150mAh-es akkumlátorról szólnak, ami több mint kitűnő ehhez a kijelzőhöz.
Kapunk még egy egyedi billentyűzetet, amit akár úgy is elhelyezhetünk, hogy könnyebb legyen egy kézzel gépelni, és egy fordító alkalmazást, ami 44 különböző nyelvet ismer fel, és akár 64 nyelvre fordítja nekünk a mondandót, akár így is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése