Oldalak

2012. augusztus 1., szerda

Meizu MX 4 - Egy új felhasználói élmény

Konkrétan lenyűgözött, hogy mit hoztak össze a srácok ezzel a telefonnal. Kapott egy erős belsőt 4 magos processzorral, egy egész jó külsőt, és egy remek felhasználói felületet, ami egybemossa az iOS és az Android 4.0 legjobb tulajdonságait. Sokat gondoltam rá, hogy ezt meg kellene csinálnia már egy bátor cégnek, és most itt is van.
Nem bonyolódnék bele a specifikációs listába, akit érdekel az itt megnézheti, egyedül ami kicsit fájó, az a MicroSD nyílás hiánya... Ettől eltekintve valami brutális hardvert, és szoftvert kapunk relatív olcsó áron. Bár itthon egyenlőre nem lehet kapni hivatalos forrásból, remélem ez változni fog. Egy ilyen gép 80ezer forintos áron Best Buy lenne a köbön.


Kezdenek feltörni a kis gyártók, akik elrugaszkodhatnak egy kicsit az átlagostól, hisz nincs még bevett vevőkörük, akik nem szeretik a változtatásokat, ez tehát tényleg egy friss és ropogós cucc, de érezni is rajta. Sajnos egyetlen videót találtam, ami kellőképp bemutatja 8 percben ezt a telefont, de nem lehet beágyazni, úgyhogy itt leshetitek meg. Megéri, nekem elhihetitek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése