Oldalak

2012. augusztus 5., vasárnap

Apple iPad Mini -képen látható a hátlap?-

Gondolom hallottátok már, hogy az Apple nagy erőkkel dolgozik a 7"-os iPad Mini-n. Kikerült az internetre 2 kép, amin az állítólagos eszköz hátlapja látható, és terjed mint a futótűz. Ami elsőre szemet szúrt nekem, az a hangszórórács hiánya, ami feltételezi a vastagabb készülékházat, és egy olyan formát, mint az iPhone 4 esetén. Messzemenő dizájn elemzéseket persze még kár is lenne írni, hisz nagyon keveset láttunk eddig, de ha lehet hinni a képeknek, akkor hamarosan az Apple-nek is lesz "olcsó" táblagépe. Már ha a Nexus 7 ellen küldi harcba...

Jó ötlet egy 7"-os Apple tablet? Szerintem igen. A Nexus 7 fogy mint a cukor, azaz terjed az Android a táblagépeken is, és a Google egy nagyon ütős rendszert tett le az Android 4.1-el. Muszáj erre válaszolnia a legnagyobb konkurenciának is, ilyen a verseny. Most nem az Apple diktálja az iramot.
Volt Steve Jobsnak, az Apple volt vezérigazgatójának egy olyan mondata annó, hogy a 7"-os táblagépek használhatatlanok, ezért sokan biztosra veszik, hogy nem lesz ilyen. Emberek! Akkor a nagy iPad-et kellett eladni, tehát az egész csak marketing volt, egyáltalán nem használhatatlan egy 7"-os táblagép.

Image

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése