Oldalak

2012. július 27., péntek

Felbukkant egy Sony Xperia Mint

Egy új Sony zászlóshajó pózolt a kamerának valahol Ázsiában, ami egyet jelent. Hamarosan érkezik egy új Xperia zászlóshajó HD kijelzővel, és Snapdragon S4 processzorral. SŐT! Van itt még egy 13 megapixeles kamera is, ami jól hangzik, de ettől függetlenül csinálhat átlagos képeket is, majd kiderül.


A dizájn egy fontos elem a Sony telefonoknál, hisz általában egyedit alkotnak, ami nem hasonlít semmi másra, vegyük például az Xperia ARC-ot, vagy az Xperia S-t, azonban most úgy néz ki kifogytak az ötletekből a dizájnerek, és adtak egy teljesen átlagos külsőt a telefonnak, gombok nélkül. Alul szerintem túl sok a kihasználatlan hely, egyértelműen hiányzik onnan valami, amit még az Xperia felirat sem tud elfedni. Értem én, hogy valahova rakni kell az alkatrészeket, de ez így furcsa. Mielőtt temetnénk az egészet dizájn szempontjából, ne feledjük, hogy ez csak egy prototípus, tehát a végső változatban lehet, hogy lesznek gombok, vagy átlátszó lesz az alsó rész, esetleg ez csak egy álca készülék, hogy a szoftvert lehessen tesztelni.

Specifikációk:
Kijelző: 4,3" 720x1280-as felbontással (atya ég!)
1GB RAM
MicroSD bővíthetőség
16GB belső memória
1,5Ghz-en ketyegő Snapdragon S4 (atya ég!)

Több szempontból is erős ajánlatnak ígérkezik a cucc, és pontosan ez hiányzik a Sony jelenlegi kínálatából. Már csak a külsőn kellene reszelni egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése