Oldalak

2012. július 9., hétfő

Támadnak az új Nokiák, hamarosan

Véletlenül kiszivárgott pár új név, amelyeket eddig nem ismerhettünk Nokia téren. Úgy látszik támadnak az új Nokiák, mint például a Lumia 900 felturbózótt változata, a Lumia 910, 920, 950. De akadnak itt más érdekes nevek is, amik nem a Lumia család tagjai, tehát feltehetően a hagyományos vonalat képviselik.
Nem meglepő az új Windows Phone alapú Nokiák fejlesztése a háttérben, hisz már javában gyúrják a Windows Phone 8 telefonokat a szeptemberi megjelenésre. Ugye ezek több magos processzort, bővíthető memóriát, nagyobb felbontású kijelzőt fognak kapni, és ezekkel a tulajdonságokkal próbálják csábítgatni az embereket a platform felé.
Dizájn terén remélem lesz már valami változás, mert a Lumia 900 nagyon szép lett, de már kicsit unalmas lenne megint ugyanazt a dizájnt ellőni.
Aki egyébként Windows Phone vásárlásán törné a fejét, az várjon őszig, mert akkor jelenik meg egy tucat WP8 telefon. A mostani készülékeket ugye csak WP7.8-ra lehet majd frissíteni, ezért hosszú távon megéri a várakozás.


Lehet, hogy az egész egy hatalmas kamu, és valaki csak egyszerűen átnevezte a távoli készülékeket, de az biztos, hogy a WP8 miatt ősszel új csúcs Nokiák érkeznek majd.

Friss: Hivatalosan is megerősítették, hogy hamarosan (dátum nélkül) érkezik a PureView technológia a Windows Phone telefonokba. Emellett sok szoftveres újításon dolgozik a Nokia, amivel kitűnhet a mezőnyből. Ilyen például a céges telefonkönyv és üzenetek automatikus elrejtése, otthoni környezet felismerésekor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése