Oldalak

2012. október 2., kedd

Itt a HTC One X+

Nemrég írtam, hogy régóta pletykálnak egy felturbózott One X-et, de nem igazán akar megjelenni. Nos, ez már csak a múlt, hiszen ma csendben felbukkant az X+, de minden pontosan úgy alakult, ahogy a pletykák is szóltak.


A főbb változások természetesen a belsőt érintik, így a processzor immáron 1,7Ghz-en pörög, (eddig 1,5Ghz-en tette) valamint feljavult az előlapi kamera, ami jobb képet, és 1,6 megapixeles felbontást ígér. A tárhely 64GB lett, ami már egyáltalán nem mondható szűkösnek, az akku kapacitása pedig 2100 mAh.

Persze nem minden a hardver, hisz a szoftver immár alapból a legfrissebb Androidot tartogatja, egy Sense + nevezetű felülettel, amit meg is tekinthettek az Engadget jóvoltából:



Elképzelhető, hogy van akinek pont ennyi hiányzott, hogy One X-et vegyen, szóval nem lett ez rossz ráncfelvarrás, persze az ár biztosan az egekben lesz, másrészt pedig lenyomja a sima One X árát, szóval mindenki jól jár. Ráadásul nem tudom, hogy a Jelly Bean-nek, vagy a plusz órajelnek, de valóban fürgébbnek tűnik az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése