Oldalak

2012. október 29., hétfő

Elmaradt ma a Google bejelentése

Mára volt hivatalos az új Android rendszer, és az új Nexus készülékek leleplezése, de a Sandy vihar miatt ezt el kellett halasztani sajnos, hisz New York (és sok más amerikai város) veszélyben van. Az évszázad viharáról szólnak a hírek, az embereket evakuálták, de szerintem ez a kép mindent elmond:


Egy szellemváros lett New York belsejéből, ami nagyon szomorú látvány, és ilyenkor csak reménykedni lehet, hogy mindenki megfelelő helyre tud menni, és nem lesznek személyi sérülések.

A vihart egyébként több helyen is lehet követni, a Weather Channel folyamatosan nyomon követi a vihart, és beszámol, helyszíni tudósítók segítségével az aktuális helyzetről. Azért nem lennék a tudósítók helyében.
A másik lehetőség, az EarthCam webkameráin való követés, bár ez nálam nem működik egyenlőre megfelelően, gondolom a szerverek nem bírják el a hatalmas nézőszámot, viszont az EarthCam Facebook oldalán lehet nézni, kinek melyik kamera működik épp, a kommentek között.

Aki szövegesen is követné az eseményeket, annak pedig az Index tudósítását ajánlanám még, ahová személyes tapasztalatok, és videók érkeznek folyamatosan, természetesen a legfontosabb információkkal egyetemben.

Egyenlőre nincs róla hír, hogy mikor lesz bepótolva a Google esemény, de azt hiszem jelenleg ez teljesen mindegy. Az biztos, hogy Novemberben már hozzá lehet jutni az új eszközökhöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése