Oldalak

2013. július 4., csütörtök

HTC One Mini -közeleg a bemutató?

Nos, már egy ideje kering a levegőben a HTC idei csúcsmodelljének kisebb változatának híre, de most úgy néz ki rettenetesen közel van a hivatalos leleplezés, mert szuper éles képek, és pontos specifikációk láttak napvilágot.
Azt kell hogy mondjam, szinte tökéletes belsőt tervezett a készüléknek a HTC, hisz egy viszonylag kompakt méretbe álmodott meg, egy teljesen jó hardvert. Oké, nem a csúcsok csúcsa, de ettől független bőségesen elegendő 2013-ban.

 

Aki a száraz specifikációkra kíváncsi, annak elárulom, hogy a kijelző 4,3"-os lesz, ami épp kellemes méret a sok tepsi telefon között, ehhez társul a HD felbontású kijelző, ami nem a piac csúcsa, de erre a méretre tökéletes lesz. Nem fogunk pixelháborút látni a kijelzőn.
A processzorról nem sokat tudni egyenlőre, de az biztos, hogy 2 magos lesz, 2 GB RAM kíséretében, ami szívderítő, hisz az Android szereti a sok RAM-ot.
Amit még kiemelnék, az a 4.2-es android, ami frissíthető lesz természetesen a 4.3-as változatra. Bár az emberek többségének nem fog feltűnni a verziószám váltás, mert eget verő fejlesztések nem történtek, maximum a motorháztető alatt van 1-2 újdonság.
Ja igen, ami még fontos lehet, és amiért egyesek biztos szomorúak lesznek, az az, hogy a HTC One-ból ismert 4 megapixeles Ultra Pixel kamerát szintén megörökli a Mini. Ha engem kérdeztek, szerintem semmi gond ezzel a kameramodullal, de rengeteg sopánkodó "fúúj, csaknégymegapixel" hangot olvasni a fórumokon. És ha logikusan átgondoljuk, marketing szempontból sem jó, hogy Józsi bá azt látja, h "csak" 4 megapixel. Nem fog utána olvasni mi ez az Ultra Pixel.
Teljes specifikáció itt.

Egy szónak is száz a vége, nagyon várós ez a telefon, egy igazi felső-középkategóriás eszköz, normális mérettel, és prémium anyaghasználattal. Mert ha jól látom lesz benne fém bőven, csak úgy mint a nagy tesóban.
Az ár még kérdéses, de ha jól lövik be, kétségtelen a siker.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése